Rămâi conectat

Sport

Miercuri, ora 14.30, pe „Cetate”, Performanţa Ighiu – ASA Tg. Mureş | În Cupa României, buturuga mică va răsturna carul mare?!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mirajul posibilului duel cu o echipă de Liga 1 este principala miză a confruntării de miercuri, ora 14.30, pe “Cetate”, între Performanţa Ighiu şi ASA Tg. Mureş, contând pentru etapa a 4-a a Cupei României. Gruparea ighiană, liniştită după succesul din derby-ul judeţean cu Metalurgistul Cugir, încearcă să dea lovitura şi să se califice în faza “16”-imilor de finală. Fostă prim-divizonară până în vară şi vicecampioană în 2015 (an când a cucerit Supercupa României), ASA Tg. Mureş este pregătită de un conjudeţean, antrenorul Marius “Papi” Popescu, demis recent de la “U” Cluj, colega de serie a Performanţei, clasându-se pe locul al 4-lea în eşalonul secund la mijlocul turului. FRF va premia şi protagonistele jocurilor, o victorie însemnând 3000 de euro, iar pierzătoarea va încasa 1000 de euro.

*Mihai Manea, amintiri plăcute din Cupa României

Ca şi jucător al Unirii Alba Iulia, Mihai Manea a trăit momentele remarcabile în Cupa României. În 2006 a evoluat în „Ghencea”, contra Stelei (scor 1-2), după ce în „16”-imile de finală, la Cîmpina, „alb-negrii” au eliminat FC Vaslui după loviturile de departajare, Manea marcând penalty-ul decisiv. „Plecăm cu şansa a doua în acest joc, ţinând cont de anvergura adversarului, dar încercăm să ne ridicăm la înălţimea unei confruntări cu o echipă de Liga a 2-a şi să ne calificăm. Ştim ce înseamnă acest joc: o oprtunitate pentru fiecare dintre noi să aducem o echipă de Liga 1 în Alba”, a spus antrenorul Ighiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea