Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

MIERCURI: „Mă mut la mama!”, „Mă mut la… tata?”, la Alba Iulia. Spectacole de teatru la Casa de Cultură a Sindicatelor

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia9Luna octombrie aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia două piese de teatru excepţionale „Mă mut la mama!” şi „Mă mut la… tata?”.  Iubitorii de teatru vor avea ocazia de a trăi o experienţă amuzantă, cu situaţii de un comic imposibil, în care fiecare are impresia că se regăseşte. Piesele vor fi jucate în aceeaşi zi de miercuri, 16 octombrie. Prima reprezentanţie, „Mă mut la mama”, va avea loc de la ora 17.00, iar cea de-a doua, care duce mai departe acţiunea, „Mă mut la…tata?”, de la ora 20.00. Preţul unui bilet pentru un spectacol este de 35 de lei, iar pentru ambele 60 de lei. Biletele se găsesc la Agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor, în Cetate.

“Mă mut la mama!” este mai mult decât o comedie ataşantă şi un spectacol cu mare succes la public. Doi fraţi, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască partea cu copilăria. Mama, văduvă fiind, deşi e singură în casă, are un iubit…. L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTĂ!!!

Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzaţia că „mămica” îl iubeşte mai mult pe celălalt, iar ideea că mama are un iubit, ca şi ea are dreptul la dragoste, la viaţă, e de neconceput, în mintea celor doi: Mama este MAMA. Şi atât!!!

O comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită…. Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să îşi marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva….”

Cea de-a doua piesă, „Mă mut la …tata?,” ce se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor,  duce mai departe acţiunea din „Mă mut la mama”. Mama, care deşi are aproape 60 de ani, se simte încă tânără şi ar vrea să aibă un iubit, fiind singura de multă vreme. Vrea să trăiască. Cei doi băieţi ai ei, deşi trecuţi de 35 de ani, nu pot să înţeleagă că mama are o viaţă şi trebuie să se bucure de ea. Aşadar, mai apare un personaj. Iubitul ei!

Cine este acest iubit, de ce nu îl acceptă băieţii şi câte îi fac ei, pentru a scăpa de el, veţi afla dacă veţi lua parte la spectacol.

Distribuţia spectacolului: Adriana Trandafir , Andreas Petrescu, Gabriel Fătu – Gabriel, Adrian Păduraru şi Anca Dinicu/ Ioana Ancea. Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT cu pagube materiale la Blaj: Un șofer ”MORT DE BEAT”, reținut după ce a lovit două mașini parcate și a părăsit locul faptei. Avea o alcoolemie de 0,97 mg/l

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT cu pagube materiale la Blaj: Un șofer ”MORT DE BEAT”, reținut după ce a lovit două mașini parcate și a părăsit locul faptei. Avea o alcoolemie de 0,97 mg/l Un accident cu pagube materiale a avut loc duminică, 12 mai 2024, la Blaj. Un șofer ”MORT DE BEAT” a fost reținut după ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea