Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Miercuri, la Pitești, Campionatele Naționale de marș | Ana Rodean – revine după aproape un an în competiții, trei atlete albaiuliene la start

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Miercuri, 31 iulie, la Pitești, se desfășoară finalele Campionatului Național de 20 kilometri marș, competiție la startul căreia se vor afla și trei atlete din Cetatea Marii Uniri: Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid.

Este un concurs aparte pentru Ana Rodean, cea mai bună sportivă a județului în 2018, sportiva uniristă urmând să revină în competiții după aproape un an de pauză, cauzată de probleme medicale la genunchiul stâng, la care a suferit o intervenție chirurgicală la începutul anului, precedentul concurs fiind în august 2018 la Campionatele Europene de atletism de la Berlin, unde s-a clasat pe locul 19, cu cel mai bun timp al carierei (o oră 33 de minute și 38 de secunde). “Sperăm să cucerim 4-5 medalii, mai ales că CS Unirea Alba Iulia va avea și echipă”, a menționat antrenorul Gabriel Avram.

La finala Campionatului Național de 20 kilometri marș pentru seniori, tineret și junori 1 se vor alcătui clasamente atât la individual, cât și pe echipe. Din Cetatea Marii Uniri vor participa Georgiana Jid (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) – poate puncta la toate trei categoriile, Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia – CSU Reșița) – revine după aproape un an în concursuri și Mihaela Acatrinei (CSU Reșița – CS Unirea Alba Iulia). În 2019, la recentele naționale, de la Botoșani, au fost cucerite două medalii: Georgiana Jid – bronz la tineret și Mihaela Acatrinei – argint la senioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea