MIERCURI: APA CTTA va efectua lucrări de spălare a tronsonului Inoc –Ocna Mureș. Consumatorii afectați și numărul de telefon la care pot suna pentru eventuale perturbații

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

SC APA CTTA SA ALBA  anunță că în data de 21.03.2018, începând cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Inoc –Ocna Mureș, din aducțiunea cu apă potabilă Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mureș, iar durata se estimează la 18 h.  

Consumatorii, posibil afectați de întreruperea furnizării apei potabile, vor fi cei din următoarele localități: com. Lopadea Nouă, com. Hopârta, com. Fărău, com. Miraslău, com. Unirea și orașul Ocna Mureș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate , situație în care vom fi nevoie să se procedeze la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și în zilele imediat următoare, pe tronsonul Aiud-Ocna Mures parametrii turbiditate si debit să sufere modificări, situație în care clienții sunt sfătuiți să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

SC APA CTTA SA ALBA vă mulțumește pentru îțelegere și își cere scuze pentru disconfortul creat!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419