Rămâi conectat

Curier Județean

Miercuri, 5 iulie, distribuția gazelor naturale va fi sistată în localitățile Cisteiul de Mureș, Micoșlaca și pe mai multe străzi din Ocna Mureș, pentru lucrări de cuplare a unor conducte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Delgaz Grid va sista serviciul de distribuţie a gazelor naturale miercuri, 5 iulie a.c., începând cu ora 09.00, în localităţile Ocna Mureş (străzile: Digului, George Coşbuc, Lacului, Grădinii, Râului, Cuza Voda, Ecaterina Varga, Unirii, Mihail Kogălniceanu, Vadului, Stăvilari, Simion Bărnuţiu, Abatorului, General Dragalina, Zaharia Bârsan, Mihai Viteazu, O. Iosif, Steluţei, Macilor, Crişan, Măcelarilor, 9 Mai), Cisteiul de Mureş (integral) şi Micoșlaca (integral), pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţia a gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea