Rămâi conectat

Ştirea zilei

Micuța Emma va pleca la Barcelona pentru investigații medicale, luna viitoare: ”Pentru ea spitalul, branulele, injecțiile și statul în pat, de frică să nu cadă, au devenit o normalitate deja”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Micuța Emma va pleca la Barcelona pentru investigații medicale, luna viitoare: ”Pentru ea spitalul, branulele, injecțiile și statul în pat, de frică să nu cadă, au devenit o normalitate deja”

Mobilizarea exemplară a oamenilor este cea care a facilitat toate demersurile pentru ca Emma să poată pleca în cel mai scurt timp la o clinică privată din Barcelona, pentru investigațiile medicale necesare.

Fetița a fost diagnosticată cu 3 boli: encefalita autoimună sero-negativă, epilesie cu crize focale rezistente la tratament și sindrom cushing latrogen.

”Nu am mai scris, nu am avut nici vești bune, nici măcar rele, totul a rămas la fel.
Cei de la Blondie au făcut tot ce a fost omenește posibil să ne aștepte si pe noi, însă din păcate pentru noi, și din fericite pentru ceilalți copii, zborul cu numărul 137 a fost fără Emma.

Noi încă suntem în spital, la spitalul Obregia din București, știu că mulți v-ați întrebat, și cel mai probabil aici o să rămânem până în data de 28.02 când o să plecăm spre Barcelona, pentru că cea mai apropiată dată disponibilă este 1 Martie, dată pe care am și confirmat-o deja.

Au fost multe mailuri, multe telefoane și discuții interminabile, însă este singura data pe care o au disponibilă pentru pacienții internaționali.

Cât despre Emma, ce pot să vă spun? Sper sa rămână la fel de curajoasă și de puternică ca și până acum. Este un copil minunat, însă și dorul de casă, de Anna, de tati și de toți, cum spune ea, își spune cuvântul, uneori nu mai are răbdare, vrea acasă, se lovește spunând ca vrea să-l lovească pe “greieraș” să se oprească odată…Când pentru fiecare copil, familia, grădinița, parcul, prietenii, joaca fac parte din viață de zi cu zi, pentru ea spitalul, branulele, injecțiile și statul în pat de frică să nu cadă au devenit o normalitate deja, copiii de aici sunt prietenii ei, deși nu vrea să-și mai facă prieteni, că toți prietenii ei pleacă, iar asistentele au devenit familie, o familie mare plină de căldură și îmbrățișări.

Ce pot să vă mai zic? Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav, e cea mai grea cruce de dus, dar mergem înainte, ea trebuie sa vadă zâmbete, nu lacrimi, altfel de unde ar mai scoate atâta putere?
Iar vouă, vouă vă mulțumim, oameni buni, pentru grijă, pentru rugăciuni, pentru fiecare leuț în parte, sunteți atât de mulți, vă cuprindem și vă simțim.”, a transmis mama Emmei.

În ultimele săptămâni, au existat diverse acțiuni de strângere de fonduri pentru Emma iar mai multe mămici din Alba au scos la vânzare de șa rochii de mireasă la cărucioare, baniii fiind donați pentru sprijinirea micuței.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea