Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

METEȘ: Accident rutier provocat de un biciclist neatent

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

biciclistPoliţiştii din Zlatna au fost sesizaţi, ieri, cu privire la faptul că pe raza comunei Meteş a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu victime omeneşti.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că L.M., de 20 ani, din Meteş, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe D.N. 74, pe direcţia de mers Zlatna – Alba Iulia, a virat stânga, fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus de B.V., de 35 de ani, din Bucium, după care a părăsit locul evenimentului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ca urmare a accidentului, L.M. a fost rănit uşor. La scurt timp șoferul a fost identificat.

Conducătorul auto și  biciclistul au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind totodată transportaţi şi la Spitalul Judeţean Alba în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii, de către conducătorul auto a infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” , faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 184, aliniatul 1 Cod penal şi “părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie  din care a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  89, aliniatul 1, din OUG 195/2002 –Republicată”, transmite IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea