Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

METEO: Cum va fi vremea în weekend, în Alba Iulia și zonele din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii de la ANM prognozează pentru Alba Iulia și zonele din apropiere un sfârșit de săptămână cu maxime termice de până la 23 de grade dar și șanse de ploaie de scurtă durată.

Vineri, temperaturile vor fi cuprinse între 23 grade Celsius în timpul zilei și 11 grade Celsius noaptea. Cerul va fi parțial înnorat și pot să apară scurte reprize de ploaie.

Sâmbătă, în timpul zilei temperatura se menține în jurul valorii de 23 de grade scăzând însă, pe parcursul nopții, până la 8 grade. De asemenea, cerul va fi parțial noros însă nu va ploua.

Duminică vremea se răcește ușor, temperaturile fiind cuprinse între 19 grade ziua și 11 grade noaptea. Conform prognozei cerul va fi parțial noros și este posibil să plouă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea