Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Cum va fi vremea în Transilvania, în perioada 7-20 decembrie 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă pentru perioada 7 – 20 decembrie 2015, următoarele două săptămâni se vor afla sub un regim termic normal. Precipitațiile vor fi în general mixte, dar și sub forma de ploaie, și își vor face apariția după jumatatea acestei luni. La munte va ninge,.

meteoÎn Transilvania, în mare parte a intervalului de prognoză, temperaturile maxime se vor menține usor mai ridicate decât cele normale pentru această perioada din an, cu valori medii de 3 – 6 grade. Temperaturi diurne ușor mai coborâte, dar în limitele climatologic specifice, vor fi posibile spre sfârșitul celor două săptămâni de referință.

Minimele termice vor fi ușor negative și se vor încadra, în medie regională, între -3 și zero grade, cu valori posibil mai scăzute, dar apropiate de normă pentru a doua decadă a lunii în curs, în perioada 12 – 16 decembrie.

În intervalul 9 – 10 decembrie, local se vor semnala precipitații mixte, slabe, apoi probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou, începând din 16 decembrie. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea