Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Cum va fi vremea în Alba Iulia și în Transilvania, de 1 Mai – Temperaturi SURPRIZĂ în următoarele două săptămâni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii prognozează o încălzire a vremii, în această săptămână, însă sfârșitul acestei săptămâni vine cu precipitații și temperaturi scăzute.

În Alba Iulia urmează două zile cu soare și temperaturi de până la 27 de grade ziua, și minime de până la 9-12 grade noaptea. Sfârșitul de săptămână vine cu o scădere a temperaturilor și posibile ploi, mai ales sâmbătă, 29 aprilie când sunt prognozate maxime de până la 17 grade și minime de până la 6 grade în cursul nopții, urmând ca vremea să se încălzească luni, în data de 1 mai, când în timpul zilei se așteaptă temperaturi de până la 24 de grade.

În Transilvania, până joi, 27 aprilie vremea se va încălzi. În medie, temperaturile maxime vor ajunge la 23 de grade, iar cele minime până la —2 grade, favorizând formarea brumei.

Perioada 28 aprilie — 1 mai va fi răcoroasă, cu medii ale maximelor diurne ce vor scădea spre 13 — 14 grade și minime nocturne între 3 și 5 grade.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, regimul termic se va încadra celui specific începutului de mai, așa încât, în medie, maximele se vor situa între 18 și 21 de grade, iar minimele, între 4 și 7 grade.

După data de 27 aprilie, probabilitatea de apariție a ploilor, mai ales averse, va fi mai ridicată în special pe 28 și 29 aprilie, când local și cantitățile de apă vor fi însemnate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea