Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalul Aiud a pierdut cu 0-3 partida cu Mureşul Vinţu de Jos

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureşul Vinţu de Jos a pierdut meciul disputat în urmă cu 2 etape în compania echipei Cuprirom Abrud la „masa verde” cu scorul de 0-3, deşi în momentul când a fost oprită partida, jucătorii din Vinţ se aflau în avantaj pe tabelă. După ce au pierdut pe teren partida programată etapa trecută contra echipei Metalul Aiud, Mureşul Vinţu de Jos a fost declarată câştigătoare de către Comisia de Disciplină din cadrul AJF Alba.

Metalul Aiud a pierdut 3 puncte mari, din cauza neatenţiei, iar Mureşul Vinţu de Jos acumulează cu această victorie la „masa verde”, 10 puncte în clasamentul Ligii a IV-a.

*Penalizări mari pentru Arena Alba Iulia

După ce în meciul trecut, disputat împotriva echipei Olimpia Aiud, Arena Alba Iulia a rămas fără 3 jucători de câmp, Comisia de Disciplină a dictat amenzile pentru indisciplinaţii echipei conduse de către Ştefan Fogoroşi, eliminat şi el la partida de sâmbătă.

*R. Dendiu a primit 3 etape de suspendare şi o amendă de 100 lei.

*M. Florea a primit 4 etape de suspendare şi o amendă de 150 lei.

*Brânză va lips doar o etapă

*Antrenorul Fane Fogoroşi nu va putea lua loc pe banca echipei sale 3 etape şi va trebui să achite şi o penalitate de 150 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea