Mesajul unui român din Diaspora: „Acasă se întorc doar cei IRESPONSABILI. Așa că vă rog nu ne bagați pe toți în aceeași oală”

Mesajul unui român din Diaspora: „Acasă se întorc doar cei IRESPONSABILI. Așa că vă rog nu ne bagați pe toți în aceeași oală”

Postarea unui tânăr român din Diaspora care lucrează la aeroportul din Frakfurt, Germania a devenit virală în mediul online. Sergiu Moraru, fost student al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, spune că românii afalți în străinătate, care au simț civic și mult respect pentru cei ce i-au primit cu brațele deschise, nu se întorc acasă, ci cei care se întorc sunt cei iresponsabili.

Românul lucrează la aeroportul din Frankfurt, Germania, şi susţine că în prezent se întorc acasă doar „categoriile bine ştiute”, rugând astfel cetățenii să nu-i mai bage pe cei responsabili în aceeași oală cu ei.

„Dragi prieteni şi dragi Panicaţi…fac un apel la voi.. Un apel sincer . Renunţaţi în a mai poştă toate prostiile cu diaspora care se întoarce acasă…. Acasă NU SE ÎNTOARCE DIASPORA. Se întorc doar cei IRESPONSABILI…..(categorii bine ştiute).

INFORMARE COVID-19

Noi ĂŞTIA DIN DIASPORA avem contracte de muncă de RESPECTAT….avem simţ civic şi mult RESPECT pentru cei ce ne-au primit cu braţele deschise când guvernanţii României ne-au dat cu flit.

Noi ĂŞTIA DIN DIASPORA oricât de greu ne este…ne ridicăm în fiecare dimineaţă mergem muncim şi câte 12-14 ore pe zi. Noi AŞTIA DIN DIASPORA strângem din dinţi departe de cei dragi şi încercăm să facem cinste patriei noastre ROMÂNIA.

Noi ĂŞTIA DIN DIASPORA nu prea ne permitem să clacăm pentru cā obiectivul nostru principal este să facem CINSTE în tot ceea ce facem. Vă salut pe toţi.. Rog toţi adevăraţii mei prieteni să posteze mai departe acest mesaj scris de unul din ĂŞTIA DIN DIASPORA poate vom reuşi să reducem acest fenomen care se cheamă RĂUTATE.. şi nu sunt toţi acasă să ştiţi.. unii dintre ăştia din diaspora lucrează chiar dacă sunt riscuri… Aşa că va rog nu ne băgaţi pe toţi în aceeaşi oală!!”, se arată în postarea tânărului român, care a strâns peste 27.000 de distribuiri pe Facebook, sute de comentarii și peste 38.000 de aprecieri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ina 23 martie 2020 at 2:32

ai scris bine si pe intelesul tuturor ! uite ca au venit ,au adus virsul ,toti aia care urlau ca sunt santosi ,” se pare ca s au inselat „

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...