Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mesajul primarului Gabriel Pleșa, de 1 martie: „O primăvară frumoasă, un an călduros și dorința de a reveni la viața normală de acum un an de zile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 martie, pentru toate doamnele și domnișoarele din municipiu, pentru o primăvară frumoasă și cu dorința de a se reveni la viața normală.

Reprezentanții primăriei au împărțit mărțișoare angajatelor din cadrul instituției, urmând ca după masă, membrii Alianței USR PLUS să dăruiască mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din Municipiul Alba Iulia.

„Odată primăverii calendaristice, transmit tuturor doamnelor, domnișoarelor, din Municipiul Alba Iulia, o primăvară frumoasă, un an călduros și dorința de a reveni la viața normală de acum un an de zile.

YouTube video

În ce ne privește, împreună cu colegii din conducerea Primăriei Alba Iulia o să oferim câte un mărțișor fiecărei angajate. Colegii mei deja au pornit, eu acum vreau să trec prin birouri, iar după masă, așa cum facem de obicei, împreună cu colegii din Alianță vom oferi doamnelor și domnișoarelor din municipiu mărțișoare.

Încă odată, închei cu speranța că această primăvară va fi de bun augur pentru o viață mai bună, mai liniștită și mai prosperă pentru albaiulieni și pentru toți românii”, a transmis Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea