Rămâi conectat

Actualitate

Mesajul premierului pentru reprezentanții Ministerului Transporturilor: În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi

Ziarul Unirea

Publicat

în

În şedinţa de Guvern, premierul Mihai Tudose i-a transmis un avertisment clar ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, prin intermediul secretarului de stat prezent, care îi ţinea locul: dacă în primele 12 ore de la căderea zăpezii, nu se va circula „la negru”, pleacă acasă „toţi”.

Şedinţa de Guvern de miercuri nu a fost lipsită de remarcile acide şi de ironiile premierului Mihai Tudose. De această dată, printre miniştrii vizaţi de observaţiile premierului s-a numărat şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care, deşi nu a putut fi prezent la şedinţă, a trimis un secretar de stat în locul său.

Schimbul de replici între Tudose şi secretarul de stat din Ministerul Transporturilor a pornit după ce premierul l-a întrebat dacă ministerul este pregătit pentru a face faţă iernii.

„Domnule secretar de stat, vine iarna, vorba celebră din filmul la modă. Sunteţi pregătiţi?”, l-a întrebat Tudose.

Drept răspuns, secretarul de stat a precizat că se află „în proces de pregatire”.

„Şi când terminaţi procesul? Credeţi că până în martie avem şanse?”, a replicat Tudose.

Răspunsul secretarului de stat a fost că cei din minister se pregătesc, în acest sens, iar reacţia lui Tudose a venit prompt.

„Eu vă spun foarte sincer: în primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi, inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, i-a transmis Tudose.

Sursa Gandul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea