Mesajul prefectului Nicolae Albu, după alegeri: „În județul Alba, alegerile s-au desfășurat în mod civilizat și fără probleme deosebite”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În județul Alba, alegerile s-au desfășurat în mod civilizat și fără probleme deosebite. Pentru aceasta, doresc să mulțumesc în special cetățenilor care au dat dovadă de spirit civic și maturitate si s-au comportat în mod responsabil, precum și tuturor instituțiilor si persoanelor implicate în procesul electoral, pentru munca considerabilă depusă: autorităților locale și județene.

Colegilor din Instituția Prefectului, care și–au îndeplinit exemplar atribuțiile ce le revin, personalului din Ministerul Afacerilor Interne, care a asigurat ordinea și siguranța publică, membrilor Biroului Electoral Județean, birourilor electorale și ai secțiilor de votare, a căror implicare a avut un rol esențial în buna desfășurare a alegerilor locale; reprezentanților Serviciului de Telecomunicații Speciale, Autorității Electorale Permanente, Direcției Județene de Statistică, Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului Școlar Județean.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Efortul depus pentru organizarea acestor alegeri a fost unul deosebit, de aceea cu atât e mai mare meritul acelora care au dat dovadă de seriozitate, profesionalism și au făcut posibil, ca scrutinul electoral din 27 septembrie a.c., să se desfășoare în mod corect și în condiții optime.

Totodată, țin să-i felicit pe toți candidații care au participat la aceste alegeri, iar câștigătorilor le urez succes în dezvoltarea comunităților pe care le vor gestiona în următorii patru ani, în beneficiul cetățenilor care i-au ales.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419