Rămâi conectat

Actualitate

Mesajul în lacrimi al medicului care l-a testat pe liderul deputaților liberali, Florin Roman: „Virusul nu are culoare politica”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul în lacrimi al medicului care l-a testat pe liderul deputaților liberali, Florin Roman: „Virusul nu are culoare politica”

Întreg biroul executiv al PNL a intrat în carantină de izolare, după ce contactul cu Vergil Chițac, politicianul liberal, confirmat cu coronavirus. Liderul deputaților liberali, Florin Roman, a povestit, pe pagina sa de Facebook un moment emoționant. 

Florin Roman a povestit despre interacțiunea pe care a avut-o cu un medic, extenuat, care cu o lacrimă pe obraz i-a transmis că „virusul nu are culoare politica”.

„Medicul care m-a testat azi împotriva coronavirusului era extenuat. Și avea o lacrima care ii curgea pe obraz, pe masca!

Am rămas înmărmurit! L-am întrebat dacă e bine? S-a uitat lung la mine și mi-a spus in șoaptă: De ce se cearta oamenii, domnule deputat? Virusul nu are culoare politica.

Apoi hărmălaia și vociferările unora mai agitati, i-au acoperit vocea. Era extenuat, dar și-a continuat treaba. E un erou anonim pe care îl voi tine minte cât voi trai!”, a povesit Roman pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea