Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mesajul deputatului de Alba Clement Negruț, după alegeri: ”Vă mulțumesc, dragi cetățeni!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

negrutAlegerile locale 2016 au reprezentat o experiență din care atât cei care au candidat cât și alegătorii vor avea ceva de învățat.

Au fost niște alegeri și o campanie electorală foarte diferite față de cele cu care ne-am obișnuit până acum. Noutatea alegerii dintr-un singur tur a primarilor a fost însă ceva nefast, iar inițiatorii acestei schimbări și-au primit răsplata pentru asta. Doresc să mai precizez de asemenea că lipsa observatorilor în secțiile de vot ne-a costat în anumite secții.

Este foarte important de reținut și faptul că au fost foarte puțini cei care și-au exprimat preferințele electorale la aceste alegeri, iar pentru cei aleși asta trebuie să reprezinte un semnal de alarmă.

Eu, alături de colegii mei din Partidul Mișcarea Populară Alba ne asumăm rezultatele acestor alegeri și ne vom continua activitatea în spiritul acelorași idealuri ca și până acum. PMP Alba ocupă locul al cincilea la nivel național între celelalte organizații ale partidului. În județul Alba am câștigat 52 de locuri – consilieri locali, 2 consilieri județeni și un primar. Aceste rezultate ne ambiționează dar ne și obligă, de aceea vă asigurăm că prin reprezentanții noștri în aceste foruri vom face tot ce ne stă în putință pentru binele cetățenilor.

Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor cetățenilor din Alba, care au ieșit la vot și și-au asumat astfel răspunderea pentru viitorul comunităților lor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, colegilor din PMP Alba care au luptat până la capăt pentru lucrurile în care credem, pentru un viitor mai bun al acestei țări. A fost o muncă grea și lungă iar acum la final, privim cu mulțumirea dată de conștiința că am dat tot ce am putut pentru a ne atinge țelul.

Vrem să vă asigurăm că din toate forurile unde avem reprezentanți: primăria Ceru Băcăinți, consilii locale, Consiliul Județean, vom face tot ce ne va sta în putere pentru binele fiecărei comunități și al întregului județ și ne vom implica în viața fiecărei comunități și prin reprezentanții noștri la nivel local.

Deputat Clement Negruț

Președinte PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea