Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mesajul Arhiepiscopului de Alba Iulia, ÎPS Irineu, de Ziua Femeii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Femeii:

Este ziua femeii, a aceleia care are flacăra iubirii înlăuntrul său, o flacără ce arde. Maternitatea este înscrisă în fiinţa femeii, în sângele ei, în creierul ei. Femeia este un apostol care poate duce oamenilor bucuria, fericirea şi încrederea.

Binele cel mai preţios din lume nu sunt minele de aur şi argint, nici descoperirile ştiinţei şi tehnicii. Binele lumii este o femeie înţeleaptă, o femeie cinstită, evlavioasă, care pe unde trece seamănă viaţa, speranţa şi pacea.

În această zi, de 8 martie, Îl rog pe Hristos-Domnul, să binecuvinteze pe femeile creştine de aproape şi de departe, dăruindu-le har, sănătate şi viaţă încununată cu ghioceii celor mai frumoase împliniri.

Dreptcredincioaselor femei, fie ca Maica Domnului, Femeia desăvârşită, să vă ajute a vă împodobi cu virtuţile ei. În acest fel, veţi fi capabile să transmiteţi ceea ce nicio cultură, nicio ştiinţă nu pot transmite. De ziua voastră, vă adresez salutul evanghelic: „Bucuraţi-vă!”. La mulţi ani!

 

† IRINEU

Arhiepiscop al Alba Iuliei

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea