Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

MESAJE Ro-Alert pentru ALBA. Cod portocaliu de vreme severă imediată – grindină dimensiuni medii, vijelii, averse ce vor cumula local 35…40 l/mp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Noi mesaje de avertizare prin Ro-Alert au fost emise pentru județul Alba, vineri, în contextul noilor atenționări meteorologice, după ce sute de gospodării și case au fost afectate de inundații în urma ploilor torențiale de săptămâna trecută de pe Valea Sebeșului.

 

Cod portocaliu de vreme severă imediată în județul Alba – grindină dimensiuni medii, vijelii, averse ce vor cumula local 35…40 l/mp, descărcări electrice., în intervalul 7 iunie ora 16:00 – 7 iunie, ora 17:00. S-a transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert către populația din localitățile aflate sub cod portocaliu. Luați măsuri de autoprotecție,  a fost mesajul transmis vineri de Inspectoreatul pentru Situații de Urgență Alba.

Fenomene meteorologice asteptate: grindină dimensiuni medii, vijelii, averse ce vor cumula local 35…40 l/mp, descărcări electrice, pentru zonele: Alba Iulia, Aiud, Blaj, Teiuș, Ighiu, Galda de Jos, Mihalț, Lopadea Nouă, Meteș, Stremț, Sântimbru, Ciugud, Bucerdea Grânoasă, Berghin, Crăciunelu de Jos, Cricău, Roșia de Secaș, Rădești, Ohaba, Întregalde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea