Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii 2024. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

Alexandra Mates

Publicat

în

Mesaje de 8 Martie 2024. Mesaje de Ziua Femeii. FELICITARI de 8 martie • URARI de 8 martie. SMS de 8 martie.

Texte cu SMS-uri personalizate pentru mama, bunică, soție, soră, soacră, noră, iubită, prietenă, profesoară, învățătoare, dirigintă, șefă, cumnată, fină, directoare şi colegă. Mesaje de 8 martie haioase și amuzante. Mesaje de Ziua Mamei

8 Martie e Ziua Internaţională a Femeii

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră.  Iată mai jos câteva sugestii, mesaje de 8 martie, urări de 8 martie şi sms-uri de 8 martie, care sperăm să vă fie de ajutor în a vă mărturisi iubirea şi ataşamentul faţă de acestea.

MESAJE de 8 MARTIE  pentru mama

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

mesaje de 8 martie, urari de 8 martie, felicitari de 8 martie de ziua femeii

Mesaje de 8 Martie. Mesaje de Ziua Femeii. FELICITARI de 8 martie • URARI de 8 martie. SMS de 8 martie.

„Scumpa mea, MAMĂ! Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună. Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine. Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine. M-am gândit să-ţi mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mama.”

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite prin SMS odată cu venirea primăverii

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

„Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

MESAJE de 8 MARTIE pentru soţie • URARI de 8 MARTIE pentru soție

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

” Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Citește și: Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!

MESAJE 8 MARTIE pentru iubită

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

MESAJE de 8 MARTIE pentru colegă, prietenă

” Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

” 1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. la mulţi ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

” Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi.
Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!

„De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Citește și: ISTORICUL zilei de 8 MARTIE – Ziua Internaţională a Femeii. Cum a apărut această sărbătoare în lume

MESAJE de ZIUA FEMEII

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos”

” Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

„De 8 Martie senin,
Într-un cadru anonim
Primăvara a sosit
În al iernii asfinţit.
Primăvară-n suflet vă doreşte …”

„Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară… Fie ca primăvara să-ţi aducă bucurie în suflet, fericire şi linişte. Îţi doresc multă sănătate şi pace şi sper că într-o zi să te alături şi tu clubului mămicilor că este o experienţă de neimaginat!”

„Închin paharul pentru noi Femeile! pentru bărbaţii care ne au, pentru nenorociţii care ne-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască!Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!”

Mesaje de 8 martie pentru profesoară. Felicitare de 8 martie pentru cadre didactice: învățătoare, dirgintă

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite. Vă mulțumim cu respect, doamna Profesoară! La multi ani!!!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

URARI de 8 MARTIE

„Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră.”

„De 8 martie îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

Citește și: Mesaje de Florii • Felicitări de Florii • Urări de Florii care pot fi transmise prin SMS persoanele care își serbează onomastica de Florii

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii sa iți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îti doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Viața, arta, chiar și energia se declina la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….”

„La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani!”

Urare de 8 Martie pentru profesoară

Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poţi da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poţi să înveţi cu înţelepciune şi răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea paşilor pe drumul vieţii şi ştiinţei, pentru învăţarea şi cunoştinţele dăruite. Vă mulţumim cu respect, doamna Profesoară! La mulţi ani!!!

Felicitari de 8 MARTIE • Urări de 8 martie

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist – ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţ să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat să fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu. La mulţi ani”

„Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper că dragostea mea să îţi umple viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

Mesaje de 8 martie haioase. Urări de 8 martie amuzante și hazlii pentru femei

„Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie”

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an”

„Sună-ţi prietena, s-ar putea să fie cu mine”

„Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu noi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără noi”

Citește și: MESAJE pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii de ziua copilului din partea părinților, bunicilor

„Ani frumoşi să-ţi vână-n cale! Sănătate şi… parale!”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau un Ferarri din 2007, dar ţi-am luat un mărţişor de 8 Martie.”

„Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu că eşti cea mai frumoasă femeie din spaţiul sud-est european”

” În sufletele noastre-i mereu primăvară,
Iar ziua de 8 MARTIE soseşte iară,
Această zi să vă aducă,
Un mărţişor şi viaţa lungă,
Iar mie, cea care compuse…
O fustă şi… vreo două bluze!”

„Chiar dacă uneori ţăranul roman îşi bate femeia de-o snopeşte, de 8 Martie nu uita de ziua ei… că aşa e româneşte”

„La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună.”

„Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!”

” Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”

Semnificația zilei de 8 martie

Pentru români, 8 martie este o zi cu dublă semnificație, sărbătorind atât Ziua Internațională a Femeii, cât și Ziua Națională a Mamei. Din perspectivă globală, este un moment de recunoaștere a realizărilor sociale, economice, culturale și politice ale femeilor, dar și un prilej de conștientizare a progreselor în atingerea egalității de gen.

În întreaga lume, de 8 Martie, bărbații sărbătoresc femeile importante din viața lor, dăruind cadouri și flori mamelor, soțiilor, prietenelor, surorilor etc. În România, unde Ziua Femeii și Ziua Mamei coincid, copiii dăruiesc mici cadouri mamelor și bunicilor.

Ziua Internațională a Femeii a luat naștere din mișcările muncitorești la începutul secolului al XX-lea în America de Nord și în toată Europa. Ziua Internațională a Femeii a avut loc pentru prima dată pe 19 martie 1911, în Austria, Danemarca, Germania și Elveția. Organizația Națiunilor Unite a recunoscut anul 1975 drept Anul Internațional al Femeii și a început să sărbătorească 8 martie drept Ziua Internațională a Femeii.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători

Citește și: MESAJE DE ANUL NOU. Idei de SMS-uri, urări şi felicitări pe care le puteţi trimite celor dragi de Revelion


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea