Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mesaj de felicitare postat de Colegiul Militar pentru absolventa de 10 și doamnele profesoare care au pregătit-o

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia a postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitări pentru absolventa Mălina Avrămuț, care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, dar și pentru doamnele profesoare care au pregătit-o pentru examen.

„Performanța în educație se răsplătește!

Absolventa Mălina Avrămuț de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” a fost premiată ieri de Primăria Municipiului Alba Iulia pentru reușita de la examenul de Bacalaureat, media 10.

Alături de Mălina au fost premiate și doamnele profesoare care au pregătit-o la cele trei discipline de examen la care absolventa a obținut nota maximă, 10: Cosmina Mircea (limba și literatura română), Maria Hodor (matematică) și Dorina Filipescu (fizică). La festivitatea de premiere, Mălina a fost însoțită de mama sa și de fratele ei mai mic, ambii foarte bucuroși și mândri de performanța obținută de tânăra absolventă.

Festivitatea de premiere pentru performanța în educație a avut loc la Muzeul Principia din Alba Iulia și la ea au participat cei trei absolvenți de liceu din Alba Iulia care au reușit performanța de a obține media 10 la examenul de Bacalaureat din acest an, alături de profesorii care i-au pregătit la clasă. Ei au fost felicitați de Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar și prof. Elena Ignat, inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Alba.

Felicitări tuturor pentru reușitele obținute la examen și mult succes pe viitor!”, a fost mesajul Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea