Mesaj de felicitare postat de Colegiul Militar pentru absolventa de 10 și doamnele profesoare care au pregătit-o

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia a postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitări pentru absolventa Mălina Avrămuț, care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, dar și pentru doamnele profesoare care au pregătit-o pentru examen.

„Performanța în educație se răsplătește!

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Absolventa Mălina Avrămuț de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” a fost premiată ieri de Primăria Municipiului Alba Iulia pentru reușita de la examenul de Bacalaureat, media 10.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Alături de Mălina au fost premiate și doamnele profesoare care au pregătit-o la cele trei discipline de examen la care absolventa a obținut nota maximă, 10: Cosmina Mircea (limba și literatura română), Maria Hodor (matematică) și Dorina Filipescu (fizică). La festivitatea de premiere, Mălina a fost însoțită de mama sa și de fratele ei mai mic, ambii foarte bucuroși și mândri de performanța obținută de tânăra absolventă.

Festivitatea de premiere pentru performanța în educație a avut loc la Muzeul Principia din Alba Iulia și la ea au participat cei trei absolvenți de liceu din Alba Iulia care au reușit performanța de a obține media 10 la examenul de Bacalaureat din acest an, alături de profesorii care i-au pregătit la clasă. Ei au fost felicitați de Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar și prof. Elena Ignat, inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Alba.

Felicitări tuturor pentru reușitele obținute la examen și mult succes pe viitor!”, a fost mesajul Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei