Mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT: PERICOLUL infectării cu noul CORONAVIRUS (COVID-19) rămâne ridicat

Românii au primit vineri, în jurul orei 14:30, o alertă de urgență pe telefoanele mobile. În mesaj sunt indicații stricte despre modul în care trebuie să se comporte în timpul stării de alertă, pentru a prevenii infectarea cu COVID-19.

ELIT

Autoritățile încearcă să ridice gradul de conștientizare al cetățenilor prin orice mijloc. Astăzi au apelat la sistemul la RO-Alert.

Serviciul Ro-Alert a emis astfel vineri, la ora 14:30, un mesaj de avertizare de tip „Alertă extremă” populației, avertizând cetățenii că pericolul infectării cu noul coronavirus rămâne ridicat.

Mihail David - 2020

„Alertă extremă

Starea de alertă a fost instituită începând de astăzi în România. Pericolul infectării cu noul coronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! Respectați cu strictețe măsurile sanitare de protecție! Purtați masca, acoperind gura și nasul, în spațiile închise sau aglomerate. Păstrați distanța de 1,5 m față de alte persoane și evitați contactul direct. Nu atingeți suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. Spălați-vă regulat mâinile cu apă și săpun. Nu vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. Precauția este extrem de importantă în această perioadă”, este mesajul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...