Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT: PERICOLUL infectării cu noul CORONAVIRUS (COVID-19) rămâne ridicat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românii au primit vineri, în jurul orei 14:30, o alertă de urgență pe telefoanele mobile. În mesaj sunt indicații stricte despre modul în care trebuie să se comporte în timpul stării de alertă, pentru a prevenii infectarea cu COVID-19.

Autoritățile încearcă să ridice gradul de conștientizare al cetățenilor prin orice mijloc. Astăzi au apelat la sistemul la RO-Alert.

Serviciul Ro-Alert a emis astfel vineri, la ora 14:30, un mesaj de avertizare de tip „Alertă extremă” populației, avertizând cetățenii că pericolul infectării cu noul coronavirus rămâne ridicat.

„Alertă extremă

Starea de alertă a fost instituită începând de astăzi în România. Pericolul infectării cu noul coronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! Respectați cu strictețe măsurile sanitare de protecție! Purtați masca, acoperind gura și nasul, în spațiile închise sau aglomerate. Păstrați distanța de 1,5 m față de alte persoane și evitați contactul direct. Nu atingeți suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. Spălați-vă regulat mâinile cu apă și săpun. Nu vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. Precauția este extrem de importantă în această perioadă”, este mesajul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea