Rămâi conectat

Curier Județean

Mesaj de 1 Decembrie din Toledo, de la o tânără din Alba Iulia! Departe de casă, românii nu nu uită de Ziua Națională, mai ales în pandemie

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Românii plecați de departe duc dorul celor dragi, iar acest an atât de zbuciumat a făcut ca de 1 Decembrie, în Alba Iulia, să fie multă liniște din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Și totuși, chiar dacă suferă, albaiulienii plecați peste mări și zări nu au cum uita ce înseamnă Cetatea Marii Uniri pentru România, ce reprezintă Ziua Națională pentru întreaga țară atât de chinuită acum.

Sugestiv este mesajul transmis din Spania de o albaiuliancă stabilită la Toledo, care crede că vom depăși momentele dificile, având alături speranța!

“Zâmbesc pentru prima dată în 2020 deoarece această zi frumoasă de 1 Decembrie îmi aduce aminte de voia bună a fiecărui român, vinul cald, mirosul de mici la grătar, muzica de acasă care înveselea pe oricine și să nu uit de parada militară de la noi de acasă, de la Alba Iulia, ce răsuna în toată țara.

Chiar dacă acest an este dificil le transmit tuturor să nu își piardă speranța întrucât va veni acea zi în care o sa ne putem îmbrățișa familia, prietenii, rudele și o să putem sărbători iarăși Ziua Națională a României asa cum se cuvine, la noi în bătătură, împreună cu cei dragi. Familiei mele îi urez tot binele din lume, să nu uite că îi iubesc și îi îmbrățișez cu drag.

La multi ani, România!!! La mulți ani, Alba Iulia!”

Vă salut cu drag din Toledo, Cristina Ioana Nandra


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat de 40 de ani din comuna Albac și-a amenințat părinții: S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat de 40 de ani din comuna Albac și-a amenințat părinții: S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu Pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, un bărbat de 40 de ani din Albac ar fi devenit agresiv și și-ar fi amenințat părinții. Poliția a fost anunțată de către […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea