Rămâi conectat

Sport

Memorialul „Gicu Domşa”, prima ediţie a turneului juvenil fotbalistic, organizat de Clubul Sportiv Ocna Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gicu Domsa SodaClubul Sportiv Ocna Mureş va organiza în acest an, în lunile mai-iunie, prima ediţie a Memorialului „Gicu Domşa”, turneu de fotbal juvenil,  dedicat memoriei regretatului antrenor din localitate, competiţie care se doreşte a deveni una de nivel internaţional, începând din 2017.

Neobositul descoperitor de talente din urbea ocnamureşeană a şlefuit talente precum Ovidiu Maier, Mircea Stanciu, prin mâinile sale trecând generaţii întregi de fotbalişti ocnamureşeni, Nea Gicu plecând la cele veşnice în luna octombrie a anul 2015.

Clubul Sportiv Soda Ocna Mureş intenţionează să organizeze, împreună cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba, Memorialul Gicu Domşa, competiţie rezervată copiilor născuţi în anii 2007-2009. Pot participa echipe mixte formate din băieţi şi fete respectiv formaţii alcătuite doar din fete. Perioada de înscriere este până la sfârşitul lunii aprilie, iar şedinţa tehnică va avea loc vineri 6 mai, ora 16.00, la stadionul din Ocna Mureş, sau la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba iar jocurile urmează să se dispute la Ocna Mureş. În altă, ordine de idei, organizatorii doresc ca din anul 2017  turneul să devină unul internaţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga, la Campionatul European de cros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga, sportiva din Blaj pregătită de Cristina Man va lua startul duminică, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiția care se desfășoara în Belgia, la Bruxelles, adunând la start 540 de atleți din 38 de țări. Din delegația “tricoloră”, compusă din 11 sportivi, face parte Mihaela Maria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare