Rămâi conectat

Politică Administrație

Membrii TSD Alba vor fi instruiţi cum să acceseze fonduri UE, într-o tabără politică, la Arieşeni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Aproximativ 120 de tineri sociali democraţi vor participa la o tabără în acest weekend, la Arieşeni. Corneliu Mureşan, preşedintele TSD Alba Iulia a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba obiectivele pe care le urmăresc tinerii social-democraţi în această deplasare.

„La această tabără, vrem să facem ceva benefic pentru membrii noştri din TSD. În România, cea mai puternică organizaţie politică este a PSD şi vrem să pregătim tinerii din judeţul Alba. În cadrul taberei vor fi cursuri de vorbit în public pentru dezvoltarea carismei.  Alt concurs va fi „alesul local”. Cei prezenţi vor participa în echipe şi vor încerca să convingă juriul că sunt cei mai buni”, a spus Corneliu Mureşan.

Prezent la conferinţa de presă, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a venit cu anumite completări despre activităţile care se vor desfăşura în această tabără. „Tinerii vor fi instruiţi pentru accesarea fondurilor europene. Accesarea fondurilor europene este de viitor şi de impact pentru generaţia tânără. Eu îmi doresc să am o echipă de minim 20 de colegi care să fie pregătiţi să lucreze cu fonduri UE”, a spus deputatul Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea