// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Membri ai ALDE Alba se întreabă dacă Ion Dumitrel este în căutarea unui alt duhovnic

Membri ai ALDE Alba se întreabă dacă Ion Dumitrel este în căutarea unui alt duhovnic, întrucât a fost văzut la bisericile din Șibot și Balomir, însă președintele organizației județene, Ioan Lazăr, i-a liniștit spunându-le că se află în campanie electorală.

La Șibot vor fi organizate alegeri locale după ce primarul Ilie Tomuș și-a pierdut mandatul, în urma unei decizii a instanței.

Astfel, mai marii PNL-ului caută candidați la Șibot, iar înainte de sărbători, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, unul dintre liderii de seamă ai PNL-ului, și-a trimis ”magii” la Șibot pentru a-l oferta pe Dacian Herlea, însă acesta a refuzat, a spus Ioan Lazăr, vineri, într-o conferință de presă.

Cele mai mari șanse de a fi propuși candidați le au neamurile candidaților din PNL, opinează Lazăr.

Acesta precizează că Ion Dumitrel a fost văzut în ultimele duminici la bisericile din Balomir și Șibot.

”M-au întrebat cei din ALDE dacă nu e în căutarea unui alt duhovnic (…) Nu cred că-și schimbă duhovnicul. A fost în campanie, a fost însoțit de domnul deputat Bumb și de un consilieri județean, domnul Comșa”, a spus Lazăr.

Ion Dumitrel este cunoscut ca unul dintre cei mai bisericoși oameni politici din județul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Răspunsuri la Membri ai ALDE Alba se întreabă dacă Ion Dumitrel este în căutarea unui alt duhovnic

 1. anda 02.03.2018 la 14:53

  s-a trezit electricianul. S-ar duce si el la Biserica dar se teme ca -i vor cadea icoanele in cap la cate hotii a facut……..

 2. Lola 02.03.2018 la 16:31

  Bine ca se gasesc mereu destepti! Daca un om e sau nu e bisericos e treaba lui. Sunt multe alte lucruri de care sa ne legam. Cred ca tine si de bunul simt; daca vrei sa-l critici, critica-l pentru chestii legate de functia pe care o detine, nu fa misto ca e bisericos sau cauta duhovnic sau cine stie ce alte prostii….

  • Bagatorul de seama 02.03.2018 la 18:23

   Adica, sa-l invinuim de proasta gestionare a banilor publici, respectiv pierderea procesului cu transportatorii?
   Sau pt ca e incapabil sa organizeze o licitatie pt Statia de tratare a gunoiului de la Galda si platim incompetenta lui in pretul gunoiului plimbat in alte judete?
   Sau pt incapacitatea de a intretine drumul la domeniul schiabil Sureanu, dupa ce a aruncat cu bani pe studii utopice cu partii de schi?
   Sau pt ca a creat unul din cele mai stufoase aparate birocratice care se plimba in strainatate pe banii nostri si ne sfideaza cu noile salarii?
   Pai chestia cu biserica e reclama curata fata de cele de mai sus…

 3. Marginean Alba 03.03.2018 la 10:54

  De aceea Dumitrel este un indoctrinat 100 % pt ca il manipulează popii . CU CE SCOP? Sa directioneze miliarde de euro spre bisericile ortodoxe. E religios intradevar Dar fara credinta. E ca si preoții farisei : forma fara fond ! Vai de ei ca sunt niste orbi care duc in rătăcire poporul. Popii au ajuns sa conducă județul si bugetul prin papusarul DUMITREL din Oltenia.

  • M I 03.03.2018 la 23:01

   Pe Firea tot n-o intrece, nici la donatii, nici la fariseism.

 4. care membrii ? 03.03.2018 la 12:55

  Care membrii ALDE ? De cand organizatia a fost pteluata de catre cei de la partidul asa zis liberal, nici un fost membru nu a mai fost macar contactat si nici o sedinta nu s-a mai tinut. Oare cei de la Bucuresti stiu ce se intimpla in Alba? Cei care vorbesc in numele ALDE, nu reprezinta de fapt decat pe ei insisi.

  • Io 05.03.2018 la 13:19

   Cum care membrii, mrs. – care membrii?- aproape in fiecare saptamana are loc deinta biroului politic judetean….daca nu faci parte din acest birou, ce vina are conducerea judeteana?
   Te afli si tu in treaba..

   • ???? 06.03.2018 la 8:49

    Voi traiti doar prin biroul judetean fraiere? Membrii nu mai conteaza ?

 5. albanez 04.03.2018 la 8:49

  Si orasul si judetul sunt conduse de indivizi din afara.
  Unu-i bihorean si unu-i oltean!
  Cred ca nu-i doare nici la basca, de ceea ce ne doare pe noi.