Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Medicul veterinar Florean Bălgrădean a fost numit director executiv interimar al DSVSA Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul veterinar Florean Bălgrădean a fost numit, în 14 iulie, în funcția de director executiv interimar al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba prin ordin al președintelui Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

dir DSVSA Alba - Florean BalgradeanFlorean Bălgrădean îi ia locul în funcție medicului Severus Mircea Bîcu, căruia i-a expirat interimatul și care a revenit în funcția de director executiv adjunct, obținută printr-un concurs al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

Noul director executiv a fost, din 1994 până în 2015, șef la Serviciul control oficial sănătate animală și lucrează în cadrul DSVSA Alba din 1990.

Florean Bălgrădean este din anul 2000 medic veterinar primar, a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara în anul 1986, iar ulterior cursuri postuniversitare la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj Napoca. A împlinit vârsta de 53 de ani, este căsătorit și are două fete.

Amintim că fostul director executiv, Severus Mircea Bîcu, a preluat conducerea DSVSA în noiembrie 2014, fiind numit în locul medicului veterinar Mircea Miclea care a fost demis. Miclea l-a înlocuit din iulie 2012 pe Vasile Bereş, suspendat pe durata judecării dosarului în care a fost învinuit, de către DNA Alba, de corupţie. Înainte de a fi director la DSVSA Alba, Miclea a lucrat la Circumscripţia Sanitar-Veterinară din Sebeş.

Sursa foto Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea