Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Medicul stomatolog Nicolae Volonciu, la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia, cu ocazia Săptămânii ”Școala Altfel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Preșcolarii grupei ,,Piticilor” de la G.P.P. ,,Scufița Roșie”, Alba Iulia, au primit miercuri vizita medicului dentist Nicolae Volonciu, ca urmare a parteneriatului încheiat  între Centrul stomatologic ,,Remarc Dent” și educatoarele de la grupa mică, Teoc Georgiana și Coman Maria Floare.

În cadrul activității desfășurate împreună cu copiii, d-nul Nicolae Volonciu a transmis informații importante despre modul de îngrijire a dinților: periaj corect cu ajutorul periuței și a pastei de dinți, alimentație sănătoasă, vizite la medicul dentist pentru depistarea afecțiunilor. Scopul activității a constat în formarea unei atitudini pozitive și responsabile față de sănătatea cavității orale prin obținerea unor rezultate concrete în păstrarea stării de sănătate și prevenirea îmbolnăvirilor.

copii03Cu ajutorul mulajelor și a instrumentelor specifice copiii au avut ocazia să exerseze tehnici  de îngrijire a dinților  pe care le pot aplica în fiecare zi.

Activitatea desfășurată alături de medicul dentist, a făcut parte din programul ,,Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!” și s-a încheiat printr-o activitate practică în cadrul căreia copiii au confecționat gurițe cu dințișori sănătoși.

Educatoarele care conduc grupa mică au declarat că ,,deprinderile elementare  de  igienă  trebuie  imprimate  de  timpuriu  pentru  a deveni elemente ale modului de viaţă cotidian.” (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea