Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medicul aiudean Molnar Geza, judecat pentru trafic de minori, va sta în arest la domiciliu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul Molnar Geza, fost consilier local în Aiud, va fi judecat pentru trafic de minori în stare de arest la domiciliu. Magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia au admis, joi, recursul DIICOT la decizia Tribunalului Alba care a dispus eliberarea inculpatului sub control judiciar și au hotărât ca acesta să rămână în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Dr. Molnar Geza a fost reținut în data de 12 martie, în urma unei acţiuni a DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia în colaborare cu BCCO Alba Iulia, pe linia combaterii traficului de minori şi proxenetismului.

Potrivit procurorilor în cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul a înlesnit practicarea prostituţiei pentru mai multe persoane, inclusiv o persoană minoră, efectuând  operaţiuni de intermediere a practicării prostituţiei, prin identificarea şi furnizarea de clienţi, precum şi prin organizarea unor astfel de întâlniri cu persoane din anturajul său, tot pentru întreţinerea de relaţii sexuale. Activitatea infracţională a inculpatului a fost sprijină şi de suspecta B.L.F.

S-a stabilit că doctorul Molnar a racolat trei fete, dintre care una minoră (15 ani), promițânu-le că le va ajuta să se realizeze în viață și că nu li se va întâmpla nimic dacă vor asculta de el, amintindu-le de poziția sa în administrația locală și relațiile cu anumiți oameni influenți din județ.

Până în prezent au fost identificați 7 clienți, care au întreținut relații sexuale cu cele trei fete. Majoritatea dintre aceștia sunt din Alba (Aiud, Teiuș, Alba Iulia, Sebeș), iar ceilalți din alte județe. Este vorba despre persoane din anturajul inculpatului, oameni de afaceri și din administrație. Partidele de sex aveau loc în camere din diferite pensiuni, sau în autoturismele clienților.

Inculpatul și-a recunoscut parțial vinovăția, respectiv faptul că a intermediat întreținerea de relații sexuale cu diferite persoane.

În urma arestării Molnar Geza a fost exclus din PDL printr-o hotărâre aprobată în unanimitate de Biroul permanent local al organizației locale Aiud din 13 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea