Medici specialişti noi la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni

Paul Voicu - Primar 2020

Medici specialişti noi la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni

De curând, echipa medicală de la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni s-a mărit cu încă doi specialiști tineri, care au venit la această instituție pentru a oferi servicii medicale de bună calitate locuitorilor din Munții Apuseni. Luând evenimentele în ordine cronologică, la mijlocul lunii decembrie a sosit doctorița Ioana Cornelia Rotaru, medic specialist radiologie și imagistică medicală, angajată cu normă întreagă de la mijlocul lunii decembrie 2016.

ELIT

Cel de-al doilea doctor – Adrian Gabriel Kruppa, originar din Cugir – a sosit chiar la începutul acestui an, fiind specialist în medicină internă, în vârstă de 34 ani. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, a lucrat 5 ani ca paramedic la SMURD Sibiu și a făcut cursuri de ecografie generală.

În timpul rezidențiatului de la Cluj-Napoca, a lucrat alături de conf. dr. Sorin Crișan, de la care a învățat foarte multe lucruri despre ecografia vasculară, această specializare devenind o pasiune. După finalizarea rezidențiatului de la Cluj, acesta a revenit la postul de la spitalul din Cîmpeni obținut prin concurs în urmă cu 5 ani și a precizat că intenționează să rămână cu soția în localitate, deoarece aici a găsit oameni primitori și este o zonă foarte frumoasă.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...