Rămâi conectat

Politică Administrație

Medic nou în specialitatea radiologie și imagistică medicală la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Secția de Radiologie și imagistică medicală a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia are un medic nou în urma concursului desfășurat în luna mai 2017. Adrian Săvuț a fost declarat admis de comisia de examen.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul spitalului, Adrian Săvuț a obținut 87 de puncte la proba scrisă, 96,6 puncte la cea clinică/ practică și 76,35 de puncte în urma analizei și evaluării activității profesionale.

Astfel, Adrian Săvuț a fost declarat admis în urma unui punctaj final de 259,95 de puncte.

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a anunțat concursuri pentru următoarele posturi vacante:

  • 1 post vacant de medic primar confirmat în specialitatea radiologie și imagistică medicală, cu competență în ecografie generală, computer tomograf și senologie imagistică în cadrul Laboratorului de de radiologie și imagistică medicală.
  • 1 post vacant de medic rezident aflat în ultimul an de pregătire, confirmat în specialitatea oncologie medicală în cadrul Secției Oncologie Medicală.
  • 1 post vacant de medic rezident aflat în ultimul an de pregătire, confirmat în specialitatea urologie, în cadrul Compartimentului Urologie.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea