Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Medalii pentru karateka CSM Unirea Alba Iulia, la Slatina

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe lângă sportivii de la Gemina DBP Alba Iulia, ale căror rezultate le-am prezentat într-o ediție anterioară, la Cupa “Scorpion” de la Slatina, eveniment la care au fost peste 100 de competitori, de la 10 cluburi din țară, au participat și reprezentanții CS Municipal Unirea Alba Iulia.

Elevii antrenorului shihan Simion Băluță (8 dan) și-au trecut în cont o zestre de 6 medalii (4 distincții de aur, una de argint și una de bronz). Rezultatele au fost următoarele: *Marian Pavel – locul întâi la kata și locul întâi la kumite; *Ariana Suta – locul întâi la kumite, locul întâi la kumite echipe, locul doi la kata și locul trei la kata echipe. Competiția a reprezentat o repetiție reușită înaintea Campionatelor Naționale din luna mai, prevăzute la Oradea și Piatra Neamț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Tot în județul Olt, la Cupa “Scorpion”, ajunsă la a 11-a ediție, întrecere disputată pe categorii de vârstă și grad, la mai multe probe, kata individual, kumite individual shobu ippon, kumite individual shobu sanbon, kata echipe și kumite echipe shobu ippon, sportivii de la Gemina DBP Alba Iulia au luat 12 medalii (o medalie de aur, 5 medalii de argint și 6 de bronz).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea