Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Matineul” gândurilor de după alegeri ale primarului Mircea Hava: Mulțumesc Alba Iulia, mă înclin în fața ta!

Alexandra Mates

Publicat

în

mircea hava 1După aflarea rezultatelor la alegerile locale, Mircea Hava, cel mai longeviv primar de municipiu reședință de județ din țară, ales pentru al șaselea mandat la Primăria Alba Iulia, a ținut să le mulțumească alegătorilor spunând, într-o postare pe Facebook, că nu el, ci albaiulienii sunt cei care au câștigat.

Ziua de duminică a însemnat pentru Hava ”o zi a victoriei maturității asupra amatorismului”, iar faptul că albaiulienii au ales să meargă împreună cu el pe calea dezvoltării spune că îl onorează și îi dă speranța că nimic nu e imposbil atâta timp cât aceștia îi sunt aproape.  

Dragii mei albaiulieni,

Mi-am îngăduit să aștept cu răbdare și bucurie clipa acestui „matineu” al gândurilor „de după”. Nu am câștigat, ci AȚI câștigat! Așa că nu aștept felicitări, ci VĂ FELICIT! Așa aș rezuma ziua de ieri, a alegerilor locale. O zi a victoriei maturității asupra amatorismului, o zi în care certitudinile s-au ridicat acolo unde le este locul, deasupra unor promisiuni neacoperite, trimise si venite cu pluta pe conducta politicii și plecate la fel.

Vă felicit pentru modul în care v-ați implicat și pentru că nu ați lăsat orașul să plutească în deriva unui viitor cu prea multe semne de întrebare. Semnalele pe care le-ați transmis astăzi, inclusiv prin prezența la urne, sunt și ele clare: e nevoie de mai mult decât niște afișe, fluturași și artificii mediatice pentru a convinge un electorat elevat, care știe exact cine sunt oamenii care-i cer votul, până unde-I duce priceperea și cât le poate mintea, fiecăruia în parte. E clar că azi politica nu mai ghidează, ci deziluzionează. Moderația manifestată ieri este departe de a fi percepută de mine drept favorabilă, indiferent dacă intenția ar fi păstrat inerția votului. Nu e nimeni îndreptățit să spună că această reținere a însemnat un avantaj sau un dezavantaj. Procentele sunt accesoriile unei campanii care se uită cel mai repede. Faptul că ați ales să mergem împreună pe calea dezvoltării, pe care am pornit acum 20 de ani, mă onoreaza și îmi dă speranța că nimic nu e imposibil, atât timp cât suntem ÎMPREUNĂ.

Mulțumesc, Alba Iulia, mă înclin în fața ta! Dumnezeu să ne lumineze și ajute!”, este mesajul postat de Mircea Hava pe rețeaua de socializare Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea