Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

MĂSURI la Universitatea ”1 Decembrie 1918”, Alba Iulia: Evenimente științifice și socio-culturale SUSPENDATE până la sfârșitul lunii. Recomandări pentru studenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
MĂSURI la Universitatea ”1 Decembrie 1918”, Alba Iulia: Evenimente științifice și socio-culturale SUSPENDATE până la sfârșitul lunii. Recomandări pentru studenți

Dată fiind evoluția epidemiei de Coronavirus (COVID-19) în zonele limitrofe județului Alba și în restul țării, Conducerea UAB face câteva precizări privind activitatea instituțională și măsurile de prevenție care se impun:

– Până în acest moment, potrivit DSP Alba, nu s-au înregistrat cazuri cu suspiciune/confirmare de infectare cu Coronavirus (COVID-19) în județul Alba, motiv pentru care activitățile didactice din cadrul UAB se desfășoară, deocamdată, normal. Sunt accentuate, însă, și sever urmărite măsurile de igienizare și protecție medico-sanitară în întregul campus universitar, cu recomandarea de a se respecta cu strictețe normele igienico-sanitare.

– Ca măsură preventivă, s-a decis suspendarea oricăror evenimente științifice, socio-culturale sau a altor activități extracurriculare programate până la sfârșitul lunii martie 2020.

– Conform recomandării primite din partea Agenției Naționale ERASMUS+, se suspendă orice tip de mobilități internaționale (incoming/outgoing), deopotrivă pentru studenți și pentru cadrele didactice sau didactic auxiliare.

– Se recomandă evitarea, pe cât posibil, a oricăror deplasări între localități și în exteriorul județului Alba, mai ales cu mijloacele de transport în comun. Studenții internaționali sunt sfătuiți să evite deplasarea spre țările de proveniență.

– Cabinetul Medical al UAB stă la dispoziția studenților și a întregului personal al UAB. Adresăm rugămintea ca oricine manifestă simptomatologia specifică să se adreseze de urgență Serviciului 112 sau să se prezinte la Cabinetul Medical al UAB (Corp D, parter).

– La nivelul Conducerii UAB se va monitoriza evoluția situației din județul Alba și din țară, urmând să se ia alte decizii în funcție de evoluția evenimentelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

17 mai 2024: Prestigioasa editură ”Școala Ardeleană” Cluj-Napoca, prezentă la Festivalul Internațional „Lucian Blaga” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 mai 2024: Prestigioasa editură ”Școala Ardeleană” Cluj-Napoca, prezentă la Festivalul Internațional „Lucian Blaga” Sebeș LUCIAN BLAGA: „Comori vechi ale spiritului omenesc pot nutri nădejdea unei noi înfloriri. Comori de mult îngropate în pământ vor fi scoase la lumină de popoare tinere, care stau abia în pragul istoriei”. Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea