Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Masonii din județul Hunedoara, în vizorul DNA Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru reținerea șefului Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate (BCCO) Alba, Traian Berbeceanu, Secția Teritorială Alba a DIICOT a prezentat instanței un referat în care se pomenea despre activități ale viceprimarului Devei, Ovidiu Moș (FOTO), care este, așa cum susțin procurorii, liderul Masoneriei din județul Hunedoara.

Astăzi, DNA a solicitat președintelui completului de la Înalta Curte de Justiție și Casație, care judecă cererea de punere în libertate a lui Traian Berbeceanu, o copie a acestui referat. În document apar referiri la astfel de persoane, membri ai unei “frății” oculte, printre care demnitari ai statului, existând suspiciuni că s-ar colecta bani de la oamenii de afaceri, fiind vorba chiar despre o “japcă”. Redăm următoarele fragmente din rezoluția DIICOT:

“Tot în perioada 02.05.2012-13.05.2012, Berbeceanu Traian a avut convorbiri cu Moș Ovidiu liderul Masoneriei din jud. Hunedoara, cu care era prieten din copilărie. Cupețiu Dorin era şi el mason.

A doua zi, în data de 06.10.2012 la ora 18.58, inculpatul Cupețiu  Dorin s-a deplasat la  capela Sf. Alexandru unde s-a întâlnit cu membrii masoneriei (mesaje şi discuţii telefonice prin care i s-a cerut sǎ se prezinte la înmormântarea unui ,,frate,,), îmbrǎcaţi la fel în costume şi cravatǎ de culoare neagrǎ şi cǎmaşǎ albǎ. Dintre aceştia a fost identificat Moș Ovidiu, împreunǎ cu care Cupețiu Dorin s-a retras întrun loc mai puţin aglomerat şi au discutat  pânǎ la ora 19.14. Pe timpul discuţiei dintre cei doi Moș Ovidiu  a fost observat cǎutând prin agenda telefonului mobil şi efectuând mai multe convorbiri telefonice. Moș Ovidiu (…) este prieten din copilǎrie cu cms. şef Traian Berbeceanu, cu care comunica frecvent.

(…) R.G.  spune numitei R.A., cǎ ei au cumpǎrat marfǎ de la Cupeţiu Dorin şi cǎ nu au nicio legǎturǎ cu ,,jegosul ǎla”, înjurǎ masoneria, îl descrie pe Cupețiu Dorin ca fiind un om care iubeşte banii mai mult decât pe D-zeu şi pe oameni. Tot R.G. afirmǎ cǎ Cupețiu Dorin a primit ordin de la masoni care ,,de atâta timp cautǎ sǎ facǎ japcǎ cu noi, şi probabil o primit ordin sǎ vorbeasca ceva aiurea.”

sursa foto: mesagerulhunedorean.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea