Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marţi au loc cercurile pedagogice ale profesorilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Marţi, 30 noiembrie, între orele 9.00 – 13.00, în mai multe instituţii de învăţământ din judeţ se vor desfăşura cercurile pedagogice ale cadrelor didactice, pe discipline. Anunţul a fost făcut de prof. Rodica Andronescu, inspector şcolar general adjunct al IŞJ Alba, la şedinţa săptămânală de lucru cu inspectorii şcolari de la IŞJ Alba, la care au mai participat prof. Cornel Sandu, şeful IŞJ Alba, şi adjunctul său, prof. Marcel Stan.
Cursurile vor fi suspendate, prezenţa dascălilor la această activitate fiind obligatorie, sub sancţiunea tăierii orelor, ceea ce înseamnă că elevii vor avea o zi liberă, care se adaugă celei de 1 Decembrie. Excepţie vor face educatoarele de la gădiniţele cu program prelungit, unde activitatea didactică se va desăşura normal şi marţi, 30 noiembrie, deoarece fiecare grupă are câte două educatoare.
Tema generală a cercurilor pedagogice este „Autoevaluarea, monitorizarea şi evaluarea activităţii didactice”. Profesorii documentarişti şi consilierii educativi vor participa de la ora 12.00 şi separat, pentru a discuta despre proiectele europene, respectiv despre calendarul activităţilor educative naţionale şi regionale. Cercul pedagogic al directorilor de liceu va avea loc luni, 29 noiembrie, de la ora 10.00, la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia, după ce directorii de şcoli s-au întâlnit zilele trecute, pe zone. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6-8 decembrie 2023 | Informare meteo: Ninsori și intensificări ale vântului, la munte, până vineri dimineața. Rafale de până la 45 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

6-8 decembrie 2023 | Informare meteo: Ninsori și intensificări ale vântului, la munte, până vineri dimineața. Rafale de până la 45 km/h Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori la munte, precipitații și vânt puternic, pentru toată țara, valabilă începând de miercuri, 6 decembrie, de la ora 18.00, până vineri, 8 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare