Marți, 13 octombrie. Se întrerupe furnizarea apei potabile din cauza lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda. Localitățile vizate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Din cauza lucrărilor de relocare a aducțiunii de apă DN1000 (FIR I), ce se vor efectua la intersecția autostrăzii Sebeș-Turda( tronson I) cu autostrada A1- Nădlac-București, SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 13.10.2020, începând cu ora 06.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Lancrăm și la toti operatorii economici racordați direct în magistrală între aceasta intersectie si Pârâul Iovului.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 48 de ore, iar la reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

ELIT

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419