Rămâi conectat

Curier Județean

Marți, 12 noiembrie 2019: English 4 Kids – o nouă întâlnire la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 12 noiembrie 2019, începând cu ora 17.00, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită la o nouă întâlnire în cadrul clubului de limbă și civilizație engleză „English 4 Kids”, ce se va desfășura la Sala de lectură.

Iniţiat de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba în luna august a acestui an, proiectul coordonat de profesoara Diana Mortură, în calitate de voluntar al bibliotecii, a fost conceput sub forma unor activități practice și teoretice, în care cei mici își pot exersa cunoștințele dobândite prin cântec, lectură, joc și ateliere creative.
Întâlnirea lunii noiembrie va avea ca temă generală Autumn (Toamna), propunând micilor participanți o selecție de subteme dedicate acestui anotimp: activități de toamnă, fructe de sezon, florile de toamnă, precum și elemente de vestimentație specifică.

Pe tot parcursul desfășurării activității, prin cântece educative, jocuri interactive și concursuri, copiii vor dobândi și fixa cunoștințe noi legate de limba, cultura și civilizația engleză. De asemenea, cei mici vor primi recomandări de lectură, cărțile putând fi împrumutate acasă pe baza permisului de bibliotecă.

Clubul English 4 Kids va valorifica și colecția de carte de limba engleză a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, donată în anul 2018 de către Ambasada SUA în România.

Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din Programul – 1. USERS/ 1.21 English 4 Kids /Proiect de management 2017-2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea