Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Marți, 1 noiembrie 2022: Teatrul de Păpuși „Prichindel” pe scena Festivalului Internațional de Arta Animației „EuroMarionete” de la Arad

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 1 noiembrie 2022: Teatrul de Păpuși „Prichindel” pe scena Festivalului Internațional de Arta Animației „EuroMarionete” de la Arad

Teatrul de Păpuși „Prichindel” continuă seria festivalurilor la care este invitat. De data aceasta invitația vine din partea Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad și este pentru Festivalul Internațional de Arta Animației „EuroMarionete”, festival aflat în acest an la cea de-a XXI-a ediție.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așadar, marți, 1 noiembrie 2022, Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia va susține două reprezentații cu spectacolul „Regele supărat pe clovn”, de Matei Vișniec, regia Radu Dinulescu, pe scena de la Sala Trupei de Marionete, de la orele 11:00 și 13:00.

„Regele supărat pe clovn” este un spectacol special al teatrului nostru, prin proiecțiile 3D stereoscopice, care, cu siguranță, vor încânta publicul arădean, indiferent de vârstă.

„Piesa lui Matei Vișniec este o parabolă despre relația dintre artă și putere, despre râs și autoritatea regelui, și pune problema artistului (în ocurență a clovnului) într-o lume în care voința puterii (a regelui) poate decide că societatea nu mai are nevoie de râs (artă).

Spectacolul „Regele supărat pe clovn” cuprinde în estetica sa, pe lângă componenta teatrală, elemente de imagine 3D stereoscopică și teatru de obiecte.”

Radu Dinulescu

Vă prezentăm și echipa spectacolului:

Autor: Matei Vișniec

Regia și adaptarea scenică: Radu Dinulescu

Grafică 3D stereoscopică: Armand Richelet-Kleinberg

Scenografia:  Elena Ilaș

Sculptura: Florin–Lucian Marin

Ilustrația muzicală: Radu Dinulescu

Muzica: QED

Distribuția pe roluri:  Mădălin Costea, Teodora Popa, Irina Melnic, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu

Regia tehnică: Elena Madaras

Lumini și proiecții video: Ovidiu Tămășan, Călin Popa

Sunet: Florin Andrea

Mașinist: Gheorghe Hațegan

Manager: Ioana Bogățan

Nerăbdare, emoție, bucurie – sunt sentimentele care ne încearcă, de fiecare dată, când pășim pe scenele festivalurilor din țară sau din străinătate. Iar satisfacția pe care o simțim la aplauze este una de nedescris.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea