// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mariya Karakasheva, primul transfer pentru Volei Alba Blaj! Jucătoarea din naționala Bulgariei, MVP-ul Ligii Europene de Volei Feminin

Mariya Karakasheva este primul transfer al verii pentru Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, extrema componentă a naționalei Bulgariei fiind desemnată ieri MVP-ul Ligii Europene de Volei Feminin de la Budapesta. Karakasheva este la a treia aventură în România, după ce a mai evoluat la CSM București și Dinamo, iar în sezonul trecut a jucat în Polonia, la MKS Muszyna.

Aceasta performanță individuală a determinat CSM Volei Alba Blaj să facă o excepție de la politica clubului din această vară, aceea de a anunța transferurile după data de 1 iulie. Pe această cale Volei Alba Blaj o felicită pe proaspăt achiziționată voleibalistă, desemnată, vineri seara, cea mai bună jucătoare a turneului Final Four al Ligii Europene de Volei Feminin, de la Budapesta, câștigat de naționala Bulgariei, 3-0 în finala cu Ungaria, în urma căruia Bulgaria și Ungaria vor participa, săptămâna viitoare, în Peru, la turneul de calificare în Liga Mondială.

Născută la 27 octombrie 1988, bulgăroaica Mariya Karakasheva (1,82 m, 65 kg) preia ștafeta de la Koleva și Barakova, conaționalele sale ce în stagiunea trecută au fost sub comanda lui Darko Zakoc. Mariya Karakasheva a mai jucat, în carieră, la CSKA Sofia (Bulgaria), Zaretchie Odintsovo (Rusia) și Volley Soverato (Italia), din 2005 fiind selecționată în naționala Bulgariei.

Dan HENEGAR