Rămâi conectat

Sport

Mariya Karakasheva, primul transfer pentru Volei Alba Blaj! Jucătoarea din naționala Bulgariei, MVP-ul Ligii Europene de Volei Feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mariya Karakasheva este primul transfer al verii pentru Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, extrema componentă a naționalei Bulgariei fiind desemnată ieri MVP-ul Ligii Europene de Volei Feminin de la Budapesta. Karakasheva este la a treia aventură în România, după ce a mai evoluat la CSM București și Dinamo, iar în sezonul trecut a jucat în Polonia, la MKS Muszyna.

Aceasta performanță individuală a determinat CSM Volei Alba Blaj să facă o excepție de la politica clubului din această vară, aceea de a anunța transferurile după data de 1 iulie. Pe această cale Volei Alba Blaj o felicită pe proaspăt achiziționată voleibalistă, desemnată, vineri seara, cea mai bună jucătoare a turneului Final Four al Ligii Europene de Volei Feminin, de la Budapesta, câștigat de naționala Bulgariei, 3-0 în finala cu Ungaria, în urma căruia Bulgaria și Ungaria vor participa, săptămâna viitoare, în Peru, la turneul de calificare în Liga Mondială.

Născută la 27 octombrie 1988, bulgăroaica Mariya Karakasheva (1,82 m, 65 kg) preia ștafeta de la Koleva și Barakova, conaționalele sale ce în stagiunea trecută au fost sub comanda lui Darko Zakoc. Mariya Karakasheva a mai jucat, în carieră, la CSKA Sofia (Bulgaria), Zaretchie Odintsovo (Rusia) și Volley Soverato (Italia), din 2005 fiind selecționată în naționala Bulgariei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea