Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Marius Hațegan, PDL Alba: ”Clement Negruț are o memorie scurtă și selectivă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unicul și însinguratul lider al PMP-ului prematur din Alba, domnul Clemenț Negruț, a început să sape tranșee politice imaginare, poate-poate cineva îl va lua în seamă. Deși se ferește de boala recunoștinței, domnul Negruț dovedește însă că suferă de o altă boală, mult mai gravă pentru un om politic, cea a memoriei scurte, a lipsei de ținere de minte.

Cum altfel am putea cataloga ultima ieșire a domnului Negruț, dacă nu lipsă de memorie… Tocmai de aceea încercăm să-l ajutăm să-și aducă aminte de câteva momente politice importante, unele vizându-l direct.

În ceea ce privește referirile la Elena Udrea, ca Ministru al Dezvoltării Regionale, domnul Negruț își amintește doar jumătate: Elena Udrea a ajutat Alba Iulia și județul Alba, dar la fel a ajutat municipiul și județul Constanța. În mod echidistant deci, din punct de vedere al alocărilor bugetare. Din păcate, doar în Alba aceste fonduri au fost folosite cu eficiență și au generat dezvoltare. Finanțarea obiectivului turistic din Constanța (cazinoul din Constanța) a rămas doar un bluf, banii primiți de baronul Radu Mazăre fiind un cadou făcut PSD-ului, cadou ce a fost folosit electoral. Cazinoul din Constanța este și acum tot în ruină!

Cu memoria sa scurtă și selectivă domnul Negruț merge mai departe și încearcă acum să arunce acum toate erorile, atâtea câte au fost, asupra celor care au rămas în PDL. Plecările și dezertările nu ascund însă și nu șterg responsabilitățile unei guvernări în care este ușor să ne amintim cine era prim-ministru și cine era ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

Iar pentru că am ajuns la dezertări, trebuie să-l ajutăm pe domnul Negruț să-și amintească și de câteva episoade, petrecute nu de mult, dar pe care și le reprimă mereu. Toată lumea își amintește (nu însă și domnul Negruț!) cum domnia-sa a fost vizibil doar votând împotriva Guvernului Boc – din care făcea parte și doamna Udrea – la moțiunile de cenzură inițiate de USL. Altfel spus, cum domnia-sa a votat chiar alături de USL împotriva actualilor colegi de partid!

Tot domnia-sa, deși pare că nu-și mai amintește acum, a părăsit PDL-ul care îi avea ca lideri pe Emil Boc, Elena Udrea și alții, criticând inițiativele PDL și ale lui Traian Băsescu pe ecranele televiziunilor Antena 3 și Realitatea TV. Mai mult chiar, se lăuda prin presă cum a fost contactat de PSD și PNL pentru a fi racolat! Poate reușește să-și amintească acum și ce pretenții a avut pentru trădarea finală…

Iată că acum, Clement Negruț, curat, spălat și reșapat, iese din nou la scenă deschisă și aruncă primul piatra, încercând să căpușeze un partid „născut prematur”. Având în vedere trecutul său politic, nu credem că ultimele sale acțiuni sunt generate de o lipsă de caracter  sau de o slăbiciune morală ci doar de o lipsă de memorie. Tocmai de aceea, îi recomandăm, ca unui născut prematur, să tragă în continuare din tetină, poate își întărește memoria!

Marius Hațegan, secretar general al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea