Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Marius Hațegan DEMISIONEAZĂ din funcția de președinte al PNL Alba Iulia! „Optez pentru ceea ce onoarea impune”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Hațegan DEMISIONEAZĂ din funcția de președinte al PNL Alba Iulia! „Optez pentru ceea ce onoarea impune”

Marius Hațegan, vicepreședintele CJ Alba, a anunțat, în cursul zilei de astăzi, 11 decembrie 2023, că demisionează din funcția de președinte al organizației PNL Alba Iulia.

Această decizie vine în urma anunțului făcut de actualul primar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, de a se întoarce înapoi la PNL, partidul său de origine, după mai mulți ani petrecuți în USR.

Citește și: FOTO | Primarul Gabriel Pleșa s-a întors, OFICIAL, în PNL: „Când ai ocazia să te întorci la rădăcini, la matca în care te-ai format ca om politic, nu poate fi vorba de traseism”

„Sunt destui care se vor grăbi să felicite sau să dezaprobe cele mai recente schimbări de pe scena politică locală. Mulți, în funcție de cum îi poartă momentul, în amontele sau avalul preferințelor. E lucrul cel mai puțin important în agenda cetățeanului
Personal, aleg să rămân ce am fost mereu.

Un om simplu și sincer. Le mulțumesc tuturor albaiulienilor pe care i-am întâlnit sau nu, celor care și-au manifestat susținerea față de candidatura mea, dar și celor au preferat altceva.

Citește și: SURSE | Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa se reîntoarce în PNL: Astăzi, se va întâlni cu Ciucă pentru ”a bate palma”

E limpede că în lumina recentelor decizii de la nivel intern, din PNL, optez pentru ceea ce onoarea impune, mă retrag din funcția de președinte al PNL Alba Iulia.

Biroul meu, de la Consiliul Județean Alba, va rămâne mereu deschis, atâta timp cât voi ocupa o funcție publică. Iar seriozitatea și implicarea mea vor rămâne aceleași, oriunde, în acest județ, oricând și oricât va fi nevoie.

Multă sănătate tuturor!”, a anunțat Hațegan, pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea