Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marius Hațegan, ALES pentru funcția de președinte al organizației municipale PNL Alba Iulia, în urma alegerilor interne

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Marius Hațegan, ALES pentru funcția de președinte al organizației municipale PNL Alba Iulia, în urma alegerilor interne

Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a fost ales pentru funcția de președinte al organizației municipale PNL Alba Iulia, cu 167 de voturi la 31.

Sâmbătă, 17 iulie, au avut avea loc alegeri în cadrul organizației municipale PNL Alba Iulia. Comitetul de Coordonare Local la care vor participa în jur de 250 de persoane va alege Biroul Politic Local al municipiului Alba Iulia.

Candidatul care a pornit cu principala șansă la conducerea organizației municipale a PNL Alba Iulia este Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean și președinte interimar al PNL Alba Iulia, după ce Biroul Permanent Județean al PNL Alba a decis dizolvarea Biroului Permanent Local al PNL Alba, în urma alegerilor locale din septembrie.

Celălalt candidat la șefia liberalilor din municipiul Alba Iulia a fost Cornel Berindei, membru în Biroul Politic Județean al PNL Alba și fost vicepreședinte al Biroului Municipal Alba Iulia timp de mai mulți ani. În ultimele trei mandate acesta este membru în conducerea Baroului Alba. Potrivit declarațiilor sale, este un militant al democrației, meritocrației și al aprecierii valorilor liberale.

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al organizației municipale PNL Alba Iulia.

Din această poziție voi fi, în continuare, garantul unității liberalilor din Alba Iulia. Împreună cu colegii din Biroul Politic Local vom redeschide ușile organizației pentru fiecare membru, ghidându-ne după principiile şi valorile acestui partid istoric.

Totodată, vom identifica cea mai bună soluție pentru alegerile locale din anul 2024, când Alba Iulia trebuie să redevină liberală.

Nimeni și nimic nu mă va putea opri să duc PNL Alba Iulia acolo unde îi este locul, să fie cea mai importantă și mai puternică organizație locală din județ.”, a transmis Marius Hațegan, în trecut printr-un mesaj postat pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea