Rămâi conectat

Actualitate

Marius Haţegan a renunţat la funcţia de preşedinte al CS Zlatna!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian Marius Haţegan a renunţat în această seară la funcţia de preşedinte executiv al CS Zlatna! Acesta a preluat frâiele divizionarei terţe în luna ianuarie însă a decis să renunţe acum la şefia clubului de pe Ampoi, invocând motive legate de organizarea grupării din Munţii Apuseni. „Mă retrag, pentru că nu poţi să le faci toate de unul singur. Toată stima pentru primarul Silviu Ponoran, fără de care nu mai exista fotbal la Zlatna, acesta preocupându-se şi de modernizarea bazei sportive, însă nu poate primarul să se implice inclusiv la  udatul terenului„, a declarat Haţegan.

CS Zlatna a pornit la drum cu gândul evitării retrogradării, după un tur dezastruos, însă momentan se situează pe poziţia a 14-a în Seria a 6-a din Liga a 3-a, cu şanse reduse de a se menţine în eşalonul terţ. „Nu rezultatele stau la baza deciziei, nu fug de răspundere. M-au deranjat anumite aspecte de organizare a activităţii la stadion, precum şi lipsa de comunicare. Avem o organigramă, eu am stabilit de la început că  nu stau permanent în Zlatna„, a mai afirmat Haţegan, după luarea unei hotărâri ce pare intempestivă.

În cursul acestei săptămâni, Haţegan l-a instalat pe banca tehnică pe antrenorul Florin Ovidiu Danciu, care va debuta vineri, acasă, în meciul cu FC Zalău, de la ora 18.00. „Noul tehnician are contract valabil până la finele campionatului, nu depinde de decizia mea„, a conchis Marius Haţegan, al cărui mandat a durat aproximativ 4 luni, după ce în toamnă s-a implicat  fără a avea funcţie oficială la CS Zlatna. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea