Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marius Hațegan a fost ALES în funcția de Secretar General al PNL Alba, cu unanimitate de voturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Marius Hațegan a fost ALES în funcția de Secretar General al PNL Alba, cu unanimitate de voturi

În cadrul Ședinței Biroului Politic Județean al PNL Alba desfășurată astăzi au fost aleși, prin vot secret, la propunerea președintelui Ion Dumitrel, secretarul general al filialei județene și cei doi secretari generali adjuncți, în conformitate cu prevederile Statutului PNL și al Regulamentului privind organizarea, desfășurarea și conducerea activității organizațiilor locale și județene.

În urma votului exprimat, dl. Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a fost ales, cu unanimitate de voturi, în funcția de secretar general. Acesta își va continua astfel activitatea pe această funcție, pe care a ocupat-o și în structura vechiului birou de conducere, între anii 2017 și 2021.

Pentru funcțiile de secretari generali adjuncți au fost aleși d-nii. Marius Filimon – viceprimar al municipiului Alba Iulia și Adrian Negruțiu – consilier județean PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea