Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius-Adrian Hațegan a fost vocea PNL Alba la mitingul pentru demiterea premierului Ponta!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 29.09.2015 am participat la mitingul de demitere a lui Victor Ponta. Mitingul a avut loc în faţa Palatului Parlamentului – Parcul Izvor. Am participat împreună cu alţi 10.000 de colegi liberali din toată ţara, care pe o vreme ploioasă şi vânt tăios, am strigat cu toţii: ”Jos Ponta! Nu vă fie frică, Ponta pică! Ponta la brutărie!”.

Marius Adrian Hategan - vocea PNL Alba la mitingul de la BucureștiÎncă de la prima oră a dimineţii odată cu intrarea de pe Autostrada A1 în Bucureşti s-a simţit un oarecare grad de tensiune şi anume forţele de ordine ale Poliţiei şi Jandarmeriei care au făcut tot posibilul ca microbuzele şi autocarele care veneau din nordul şi vestul ţării cu membrii PNL care trebuiau să participe la miting au fost opriţi ore întregi pe traseul dintre Cartierul Militari şi Parcul Izvor (locul unde a avut loc mitingul), cu scopul ca aceştia să nu poată ajunge la miting în intervalul orar 9:30 – 11:45 (intervalul orar aprobat pentru miting).

Cu toate şicanele ”pregătite” de angajaţii M.A.I. cu ministrul ”în interes național”, mitingul a avut loc.

La miting au luat pe rând cuvântul Prim vicepreşedinţii Cătălin Predoiu, Andreea Paul, Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Anca Boagiu, Adrian Ştefan Iurascu (ex prim vicepreşedinte Forţa Civică) urmaţi de eurodeputatul Cristian Bușoi şi deputatul Costică Canacheu. Au mai luat cuvântul : Gheorghe Falcă, Tinel Gheorghe, Sulfina Barbu, Nini Săpunaru şi Alin Tișe.

Consider că, premierul Ponta şi Guvernul său trebuie să plece deoarece România are nevoie de un guvern de dreapta condus de PNL care să se bată pentru interesele cetăţenilor atât din ţară, cât şi din diaspora în mod real, nu mincinos ca şi actualii guvernanţi!

PNL nu doreşte că România şi românii să fie conduşi în continuare de un penal, ci vrem să fim reprezentaţi de un guvern de
profesionişti, de un guvern de valori. PNL este partidul care va dărâma acest guvern şi numai PNL poate vorbi în numele interesului naţional pentru că interes naţional înseamnă bine pentru fiecare dintre noi, nu doar pentru un grup de oameni.

Jos Ponta!!!

Marius-Adrian Haţegan – membru în comitetul local executiv PNL Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea