Rămâi conectat

Actualitate

Marii fermieri sunt aşteptaţi la APIA

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Data de 15 mai este ultima zi în care se pot depune la APIA Alba cereri pentru obţinerea subvenţiei pe suprafaţă fără penalităţi, după această dată fermierii urmând să fie sancţionaţi cu 1 la sută pe ziua de întârziere din suma cuvenită, a anunţat Felicia Hondola, directorul APIA Alba. Din totalul de 25.450 de fermieri din judeţul Alba care au depus cerere SAPS 2010 până ieri, 9 mai, s-au prezentat la APIA 21.733 de agricultori, adică aproape 90 la sută. Suprafaţa pentru care s-a solicitat în anul 2010 subvenţie a fost de 212.514,68 ha, iar pentru anul 2011, aceasta este de numai 121.925 ha.
„Insistăm ca cei 200 de fermieri cu suprafeţe declarate de peste 50 de hectare care nu au depus încă cererea pentru anul 2011 să se programeze telefonic la responsabilul de cerere, pentru a putea fluidiza această acţiune”, a declarat Felicia Hondola, directorul APIA Alba. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea