Rămâi conectat

Societate

Marele Jackpot Admiral “All Romania” a fost câştigat la Vaslui!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

jackpotMult aşteptatul Jackpot All Romania, a fost căştigat în dimineaţa zilei de duminică, 15 februarie 2015, când unul dintre cei mai norocoşi vasluieni a ales să joace la aparatul cu numarul 947 din sala de jocuri Admiral Vaslui. Cepreaga Ovidiu-Ionuţ, client fidel al sălii menţionate, este mai bogat cu 487.996,93 lei. Iată ce ne-a mărturisit fericitul câştigător:

   “Joc la aparate de aproape 8 ani de zile. Duminică, eram cu soţia în sala Admiral din Vaslui. Jucam Power Stars şi eram deja în pierdere cu vreo 300 lei dar am continuat jocul şi am câştigat marele Jackpot. Nu mi-a venit să cred! Vreau să investesc într-o casă sau un apartament, o să donez o parte la biserica din satul unde locuiesc, iar pe restul îi păstrez în bancă. Am mai avut câştiguri… 3600 lei, 5300 lei dar nu speram să câştig aproape 500.000 lei. E pe bune! Nici eu nu credeam, prietenii şi familia nici atât…dar e adevarat! O să joc şi de acum înainte, sper să mai câştig şi alte Jackpot-uri la Admiral.”

Vă aşteptăm în continuare în sălile Admiral din toată ţara, cu numeroase premii şi surprize!

Jackpot-ul ALL ROMANIA oferă până la 500.000 lei prin simpla participare la joc în oricare din locăţiile ADMIRAL din ţară, pe o miza de minim 1 leu. La Jackpot-ul ALL ROMANIA se întrec peste 1.200 de aparate tip slot-machine conectate în reţea.

Locaţiile ADMIRAL sunt administrate în România de către S.C. INTERTOP S.R.L., parte a grupului de companii NOVOMATIC. Anul 2014 s-a încheiat pentru grupul de companii Novomatic din România cu o cifră de afaceri de peste 34 de milioane de euro, dovedind o creştere substanţială faţă de anul 2013 când cifra de afaceri a atins 25 de milioane de euro.

S.C. Intertop S.R.L. şi S.C. TIMAX S.R.L. activează în peste 70 de sali de jocuri de noroc, atât în Bucureşti cât şi în ţară, şi exploatează sub brand-ul ADMIRAL peste 1600 de echipamente de joc în sălile proprii. S.C. NOVO INVEST CO S.R.L. are închiriate în prezent peste 1.200 echipamente de joc. Cele trei reprezentante ale grupului NOVOMATIC în România asigură peste 700 de locuri de muncă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea