Rămâi conectat

Sport

Mardare și De Marco, achizițiile Unirii Alba Iulia, ratează startul returului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a înregimentat încă doi jucători, după ce l-a rezolvat pe Fetița (ex-CNS Cetate Deva), care a și debutat în jocul de verificare cu Sportul Petrești. Este vorba despre revenirile fundașului Ștefan Mardare (31 de ani) și mijlocașului italian Marco de Marco (22 de ani), care nu se vor alătura însă antrenamentelor conduse de Adrian Bicheși în această perioadă și vor rata startul returului, programat în 1 martie, pe „Cetate”, cu CSM Lugoj.

Am semnat cu Mardare pentru un sezon și jumătate și am depus documentele la FRF pentru cartea verde a mijlocașului Marco de Marco. Mai căutăm un portar junior„, a spus Mihai Dăscălescu.

Apărătorul central, fost în vară în efectivul cu care Dunărea Călărași a promovat în Liga a 3-a, a suferit o intervenție chirurgicală la umărul drept în toamna trecută, după ce în startul sezonului a evoluat pentru CSM Școlar Reșița. Fotbalistul ce a mai jucat în “alb-negru” în 2016 pentru șase luni, este încă în perioada de recuperare în urma operației și, deși are documentele necesare transferului, deocamdată se pregătește, pe cont propriu, separat. De Marco a jucat în returul precedent pentru Unirea Alba Iulia, dar în vară s-a întors în țara natală, unde a jucat la o echipă de amatori, iar acum și-a dat “OK”-ul pentru o revenire în România.

În consecință, gruparea albaiuliană va solicita “cartea verde” în vederea rezolvării situației, iar jucătorul va ajunge, dacă totul este în regulă, în cursul săptămânii viitoare la Alba Iulia, situație în care sunt șanse minime să evolueze în prima rundă a returului, pe “Cetate”, cu CSM Lugoj. Venirile lui Mardare și de Marco au rolul de a întări un efectiv slăbit în această iarnă, cei doi fiind alternative viabile, în cazul în care ar mai exista o plecare de ultima oră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea