// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

Marcela Dărămuș, ISJ Alba: ”Vă urez să aveţi un an şcolar pe care să îl consideraţi un mare pas spre realizarea visurilor voastre!”

Mesajul inspectorului școlar general prof. Eugenia Marcela Dărămuș de început de an școlar 2017-2018:

”Este o zi specială pentru noi toţi, o zi încărcată de multe emoţii. Septembrie devine inevitabil sinonim cu ideea de educaţie şi prima zi de şcoală.

E un moment înălţător şi cred cu adevărat că începem cursurile noului an şcolar cu speranţa că toate realizările anului şcolar trecut se vor consolida şi toate investiţiile tăcute îşi vor dovedi utilitatea, iar elevii vor beneficia de servicii educaţionale de calitate. Şcoala are menirea de a veni în întâmpinarea cerinţelor impuse de secolul în care trăim, prin corelarea educaţiei şi a învăţării cu piaţa muncii. Doar împreună, printr-un parteneriat viabil: şcoală – comunitate – părinţi vom reuşi un act educţional de excepţie, care să-i transforme pe copiii şi tinerii care trec zi de zi pragul şcolii în oameni cinstiţi, corecţi, bine pregătiţi şi conştienţi de propria lor valoare. Vorbele scriitorului transilvănean Ioan Slavici sunt relevante în acest sens: ”Menirea firească a şcolii nu e să dea învăţătură, ci să deştepte cultivând destoiniciile intelectuale în inima copilului, trebuinţa de a învăţa toată viaţa”.

Stimaţi părinţi, învăţământul este un proces continuu, la care toţi trebuie să punem umărul! Daţi-le copiilor încredere, încurajaţi-i că pot ajunge unde doresc dacă sunt dispuşi la cunoaştere! Vă invităm să fiţi alături de noi, să răspundeţi chemărilor şcolii şi vă asigurăm că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră! Rezultatele excelente obţinute de elevi la examenele naţionale, olimpiade şi concursuri în anul şcolar 2016-2017. sunt o dovadă incontestabilă că în judeţul Alba învăţământul este de calitate.

Stimaţi colegi, cadre didactice, doresc să avem înţelepciunea de a ajuta, darul de a iubi, şansa de a fi respectaţi şi ajutaţi pentru a putea da ceea ce avem mai bun şi mai sfânt în suflet şi în minte! Vă asigur de respectul şi sprijinul meu! Vă doresc sănătate şi putere de muncă în nobila activitate pe care o desfăşuraţi şi să ne bucurăm împreună la sfârşitul anului şcolar văzând satisfacţia care va licări în ochii copiilor noştri.

Mă adresez acum vouă, dragi elevi, a fi elev este o preocupare foarte serioasă. Ea cere multa muncă, disciplină, dăruire, dar mai ales pasiune. Elevul de astăzi este specialistul de mâine, iar ziua de mâine se anunţă pentru elevul de astăzi ca un exigent examen de viaţă. Ştiu că există în viaţa voastră, lucruri pe care le consideraţi importante, dar este necesar să înţelegeţi că şcoala trebuie să fie principala voastră preocupare, pentru a da sens eforturilor părinţilor şi ale dascălilor voştri, pentru a fi respectaţi și admiraţi, pentru a fi voi înşivă Oameni!

Vă urez să aveţi un an şcolar pe care să îl consideraţi un mare pas spre realizarea visurilor voastre! Note mari, multe zâmbete şi încredere în forţele proprii! Şi nu uitaţi: şcoala sunteţi voi şi astfel o puteţi promova!

Mult succes tuturor, să aveţi parte numai de bucurii şi împliniri în acest nou an şcolar! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Marcela Dărămuș, ISJ Alba: ”Vă urez să aveţi un an şcolar pe care să îl consideraţi un mare pas spre realizarea visurilor voastre!”

  1. Șanse nule 10.09.2017 la 15:29

    Cum beneficiază copiii din clase cu efective de 36-38de elevi de un act educațional de calitate?directorii unor astfel de scoli arunca în cârcă inspectoratului problema aceasta.iar inspectoratul la rândul sau se face ca ploua .

  2. Gigi 10.09.2017 la 18:20

    O dată va plângeți ca nu aveți efective de copii, alta dată va plângeți ca sunt prea mulți. Tupeu de bugetar. Stați acasă! Odihniti-va!!!!